Audit Lingvistic

Centrul de limbi straine B Smart ofera servicii de Audit Lingvistic. Acesta este un instrument care consta in testarea competentelor lingvistice pentru limbile aflate in portofoliul sau, conform Cadrului de referinta european.

 

Testarea poate acoperi toate abilitatile esentiale (intelegerea unui discurs oral, citire, comunicare orala, exprimarea in scris) sau numai acele deprinderi care intereseaza direct solicitantul.

 

Auditul lingvistic difera de parcurgerea si absolvirea unui modul de curs si nu se finalizeaza cu o diploma sau un certificat de participare, ci cu un certificat constatator privind nivelul actual de cunoastere a unei limbi straine, un instrument pentru imbunatatirea eficientei.

Aceasta abordare a unitatii de calitate in comunicare se adreseaza deopotriva

  • Companiilor care doresc sa evalueze competenta angajatului/candidatului pentru un anume post, proiect sau training, stabilirea conformitatii nivelului de comunicare business intr-o limba straina.
  • Persoanelor fizice care doresc sa-si cunoasca sau sa faca dovada nivelului de limba straina raportat la standardele UE, sa-si identifice punctele forte ale competentei lingvistice.

Contactati-ne pentru a va programa la un audit lingvistic.

Pentru persoanele fizice, costul acestuia este de 400 lei.

Cerere Audit Lingvistic

    Solicit un Audit Lingvistic pentru limba:
    Please prove you are human by selecting the Star.