Special pentru companii Cursuri corporate Comunicare, Afaceri, Juridice, Medicale Inscrie-te Contact

Cursuri pentru companii

Fiecare companie are unicitatea ei pe piata, data de domeniul in care activeaza, de principiile la care se raporteaza si de calitatea angajatilor pe care si-i ia aproape!

 

Sigur, ca oricare companie doreste sa faca profit, insa nu toate constientizeaza ca profitul se bazeaza inaintea unui plan de afaceri, pe atentia acordata dorintelor partenerilor sai si pe pregatirea echipei, capabila sa realizeze, sa puna in practica proiectele firmei!

In aceste conditii, acordam o importanta aparte cursurilor corporate, tocmai fiindca ne respectam clientii. Este un segment pe care il dezvoltam, imbunatatim si diversificam continuu, pentru a fi mereu la inaltimea asteptarilor. Ne bazam pe conduita onesta si serioasa, profesionalism si traineri pregatiti, care sa faca fata provocarilor.

 

B.Smart organizeaza cursuri de limbi straine – generale sau de limbaje specializate, pentru toate nivelurile de studiu, de la incepator pana la avansat, pentru toate limbile aflate in portofoliu: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, rusa, turca, araba, chineza, japoneza, daneza, suedeza, norvegiana.

 

Cursurile urmaresc in exclusivitate obiectivele si cerintele grupului de cursanti dintr-o firma, corporatie sau institutie. Programa este personalizata, pliata pe nevoile si solicitarile clientilor nostri, deseori acestea combinand notiunile generale de limba cu cele specializate sau de comunicare in afaceri.

 

La cererea companiilor putem organiza si seminarii de 2- 3 zile pe tematici de larg interes sau soft skills. workshops

Cursurile destinate companiilor au un grad ridicat de flexibilitate in ceea ce priveste:

 • Durata cursurilor;
 • Tematica abordata;
 • Metodele de predare;
 • Locatia – firma beneficiara alege locul de organizare al cursurilor;
 • Predarea focalizata pe nevoile reale ale cursantilor;

Metodologie

Se va urmari dezvoltarea celor 4 abilitati lingvistice: citit – intelegere text, vorbit, scris – concepere si redactare text, ascultare – intelegere limba vorbita. In functie de cerinte, se poate pune accentul pe comunicarea orala sau pe cea scrisa.

 

Metodele de predare sunt moderne si atractive, bazate pe activitati interactive, care se intrepatrund cu abordari traditionale precum prezentarea clara si sistematica a problemelor de gramatica. Prin simularea unor situatii reale, jocuri de rol, chestionare si activitati de comunicare sunt verificate cunostintele acumulate si sunt consolidate notiunile gramaticale. Toate aceste activitati au ca scop dobandirea unui nivel superior in utilizarea limbii respective in domeniul afacerilor sau la locul de munca.

Etape

 • Trimiterea ofertei
 • Intalnirea preliminara
 • Reprezentantul B.Smart si cel al firmei beneficiare stabilesc de comun acord coordonatele generale ale cursului: tipul, numarul cursantilor, locatia, orarul etc
 • Evaluarea cursantilor
 • In cazul in care cursantii au deja un nivel de cunostinte pentru limba pe care doresc sa o studieze, un trainer sau reprezentant B.Smart va organiza testarea cursantilor pentru incadrarea intr-un nivel de studiu si formarea unor grupe cat mai omogene.
 • Intocmirea programei
 • In urma evaluarii si a discutiilor preliminare, B.Smart alcatuieste programa de studiu, alege manualele si materialele potrivite, in functie de cerintele grupului, de rezultatele finale urmarite. Toate acestea sunt apoi prezentate reprezentantului firmei beneficiare. Programa poate suferi modificari ulterioare, fiind adaptata pe parcursul desfasurarii cursului, in functie de nevoile concrete si progresul cursantilor.
 • Feed-back final - La finalul cursului:
 • cursantii sustin o evaluare finala ce testeaza abilitatile cursantilor;
 • trainerul cursului redacteaza, la cerere, un raport final care cuprinde: notiunile predate, activitatea si progresul cursantilor, rezultatele evaluarii finale, precum si recomandari personalizate.

Diplome si certificari

In urma absolivirii unui modul, cursantii vor primi un certificate de participare. Dupa finalizarea unui nivel se va elibera diploma de absolvire cu specificarea nivelului absolvit conform Cadrului European de Referinta. Toate certificatele si diplomele precizeaza acreditarile ANC si ECL ale cursurilor noastre.

 

Daca sunteti interesati de obtinerea unui certificat cu recunoastere internationala, la cerere, va putem oferi urmatoarele optiuni:

 • sesiuni de examene ANC,in urma carora se vor primi Certificate emise de catre Autoritatea Nationala a Calificarilor;
 • Sesiuni de examene ECL, in urma carora se vor primi diplome si certificate emise de ECL
 • In calitate de centru de pregatire ÖSD (in parteneriat cu EEC Centre) va putem pregati si inscrie la examenele ÖSD

Examenele la cerere necesita costuri suplimentare.

Pentru a lua legatura cu noi va rugam sa completati formularul de contact.

  Please prove you are human by selecting the Key.