Cursuri pentru copii Determina cresterea capacitatii de gandire Inscrie-te Contact

Cursuri pentru copii

Misiunea noastra

Let’s make it FUNEASY!

Noi, cei de la B Smart, incurajam constientizarea multiculturala prin curricula de limbi straine dedicata copiilor. Predam japoneza, germana, engleza, franceza, italiana, spaniola.

Nota: La cerere putem preda si alte limbi straine aflate în portofoliul nostru: greaca, rusa, chineza, araba, olandeza, norvegiana, daneza, portugheza, turca.

Beneficiile pentru copii

Exista nenumarate beneficii pe care copiii vostri le vor castiga prin participarea la cursurile propuse de B Smart, pe langa imensa cantitate de distractie asociata! Iata cateva motive pentru care ar trebui sa fiti mandri de alegerea voastra de a va aduce copiii la noi in fiecare saptamana.

Iata cateva argumente pentru a participa la cursurile noastre dedicate familiilor, pentru ca tu si familia ta sa pasiti cu dreptul in noua aventura!

Ofera-ti tie, partenerului de viata si copiilor vostri sansa de a surmonta cu usurinta barierele lingvistice!

Contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa gasim impreuna cu tine solutiile personalizate, in functie de limba, obiectiv, necesitati si componenta familiei!

Dezvoltare cognitiva avansata

Atunci cand copiii invata o limba straina, de fapt, ei isi stabilesc bazele pentru invatarea diferitelor modalitati de rezolvare a problemelor logice si realizarea sarcinilor multiple. Aceste abilitati avansate sunt specifice functiei operationale a creierului. La fel ca orice alta activitate, atunci cand incepeti sa valorificati o parte a creierului la o varsta frageda, oferiti premisele dezvoltarii potentialului pe mai departe in viata.

Copiii care invata mai devreme una sau mai multe limbi straine devin mai flexibili din punct de vedere cognitiv, adica planteaza semintele pentru succese viitoare in alte domenii ale invatarii, precum si modelarea abilitatilor pentru recunoasterea sunetelor fonetice si a intonatiilor unei limbi straine.

Studiile efectuate au demonstrat in mod repetat ca invatarea de limbi straine la copii, determina cresterea capacitatii de gandire critica, a creativitatii, a flexibilitatii mintii. Elevii care invata o noua limba straina, isi depasesc colegii mai putin orientati catre o astfel de invatare la sectiunile verbale si, surprinzator, chiar matematice ale unor teste standardizate.

Asadar, daca-ti doresti pentru copilul tau sa fie nu numai cel mai frumos, simpatic, dragalas dar si cel mai destept, vino la B Smart pentru acest important beneficiu.

Mai multe oportunitati intr-o economie globala

Suntem contemporanii vremurilor aflate intr-o constanta schimbare. Ne pregatim copiii sa fie liderii societatii globale de maine.

Exista 1.000.000.000 de vorbitori de limba chineza in intreaga lume si in China este o prioritate nationala ca cei mici sa inceapa sa invete engleza inca din anii copilariei timpurii. Spaniola se situează pe locul doi ca cea mai vorbită limba in lume conform numarului vorbitorilor care o au ca limba materna. Daca planuiesti vreodata sa mergi intr-o vacanta la Paris, vei avea mai multe sanse de a te conecta cu oamenii si cultura daca poti comunica eficient in limba franceza. Franceza este, de asemenea, una dintre cele sase limbi oficiale ale Natiunilor Unite. Este de datoria noastra sa oferim copiilor nostri oportunitatea de a se pregati pentru o piata a muncii din ce in ce mai globalizata.

Deschisi la minte

Nu este acest lucru, oare, cel pe care ni-l dorim in final cu totii? Obiectivul nostru principal, prin cursurile B Smart, este de a realiza mai mult prin plusvaloare. Da, copiii vostri vor invata vocabularul, cantecelele, jocurile si vor avea parte de experiente uimitoare, dar pe parcursul acestei calatorii de invatare a limbilor straine isi vor spori si alte abilitati, fiind inspirati, descoperind si celebrand culturile altor popoare. Prin aderarea la cursurile de limbi straine B Smart, ii oferi copilului tau posibilitatea de a deveni un adult mai “open-minded” si mai increzator in propriile forte.

Contacteaza-ne pentru a primi oferta noastra

    Please prove you are human by selecting the Plane.