Despre noi

Centrul de Limbi Straine B.Smart

re.CREEAZA-TE!

Am invatat o data cu fiecare cursant al Centrului B Smart. Am transferat pasiunea si know-how-ul nostru pentru limbile straine si am inteles ca atunci cand studiezi ceva, cu placere, informatia „prinde” bine. Am descoperit  impreuna cu fiecare dintre voi ca metodele invechite de predare trebuie adaptate vremurilor  in care traim. Pentru acest motiv am incercat, iar rezultatele voastre au confirmat ca am devenit o alternativa viabila la sistemul clasic de invatamant.
Au fost ani in care am indemnat sa se „invete cu placere”. Acum, cu maturitatea celor peste 16 ani  de experienta in predarea limbilor straine va provocam cu mai mult: sa va reinventati, sa va transformati in persoane ce comunica cu usurinta nativilor si totul intr-un cadru relaxant, familiar, recreativ. Practic, va invitam sa va re-creeati, recreandu-va! Deci, re.CREEAZA-TE  la B Smart!

Inceputul

Centrul B Smart a acumulat peste un deceniu de experienta si resurse, dobandite in timp si reinvestiti cu succes in calitatea serviciilor educationale oferite in beneficiul clientilor.

Fondat la initiativa unui colectiv experimentat de profesori, ce au inteles nevoile in crestere ale societatii romanesti, a reusit cu succes sa puna bazele unui sistem modern de deprindere a limbilor straine, imbinand perfect manualele de studiu cu tehnicile de predare interactive.

Misiunea echipei B Smart

Investitia in educatie oferind oamenilor posibilitatea sa-si urmeze propria cale in dezvoltarea personala si profesionala, cu efecte pozitive in relatiile de business atat intragrup cat si intergrup.
Creearea de nise de relationare si comunicare intre oameni, premise pentru solutii inovative pentru cele doua categorii carora ne adresam: mediul corporate si tinerii profesionisti.

Formarea copiilor de catre personal specializat, intr-o maniera interactiva, cu scopul integrarii lor optime in societatea actuala definita prin dinamism si pragmatism, respectate fiind particularitatile de varsta si individuale ale acestora.

Valori – Metode de predare

Fata de modelul clasic, promovat de institutiile publice de invatamant, Centrul de Limbi Straine B Smart vine in sprijinul cursantilor cu o programa personalizata, bazata pe nevoile specifice ale fiecarui student. Astfel, cu ajutorul materialelor de studiu recunoscute international si prin implicarea trainerilor nostri experimentati, transformam traditionalele ore monotone de curs create in jurul unei programe rigide, in sedinte interactive, deosebit de placute. Inlaturand barierele dintre profesor si cursant si lucrand cu grupe mici si omogene din punct de vedere al cunostintelor, reusim sa construim un cadru adecvat conversatiei, care devine baza insusirii atat a vocabularului, cat si a regulilor de gramatica si a pronuntiei. Practic, bazandu-ne pe retetele de succes ale institutiilor internationale partenere, reusim sa livram progres lingvistic sigur, rapid si intr-o atmosfera destinsa.

Obiective – Programe de pregatire

De-a lungul anilor, o data cu cei peste 13.000 de cursanti ai nostri, am invatat sa transferam atat abilitati de comunicare in limbile straine, cat si progres in limbaje specializate in cadrul programelor de pregatire pentru afaceri, domeniu medical, juridic, turistic si economic.

O deosebita importanta o acordam cursurilor corporate, gandite sa acopere nevoile de comunicare ale organizatiilor. Astfel, cu un portofoliu bogat de cursanti din companii multinationale, regii autonome, ambasade si consulate, institutii bancare si companii de comert, reusim sa raspundem necesitatilor de buget, timp si spatiu, croind oferte personalizate.

De peste zece ani asiguram, prin programe dedicate copiilor, liceenilor si studentilor, un cadru optim de intelegere, fixare si dezvoltare a cunostintelor de limba straina deprinse in sistemul public. Totodata, asiguram pregatire pentru sustinerea unor examene cu certificare internationala a competentelor lingvistice pentru copii, tineri si adulti: Cambridge – YLE, FCE si CAE, IELTS, BEC, Bulats, ILEC si ICFE; DELF, DALF; ZD; CILSU, CELIS.

In ultimul timp ne-am diversificat mult portofoliul, organizand cu succes workshopuri de comunicare in limba engleza pe diferite tematici, cursuri scurte de cultura si civilizatie pe diferite limbi.

Folosind o platforma de tip virtual classroom am dezvoltat si cursurile online, organizate cu profesor in timp real.

Mostenirea celor 10 ani de nota 10 (zece)!

Pe parcursul primilor zece ani de cursuri sustinute sub deviza „Invata cu placere”, ne-am mandrit cu absolventii nostri si i-am felicitat pentru rezultatele extraordinare obtinute. Cu o promovabilitate de aproape 100%  la examenele de certificare internationala, am considerat impliniti 10 ani de nota 10 (zece)! Am depasit de mult acesti 10 ani, dar am reusit sa pastram calitatea cursurilor noastre, pe care le-am diversificat.

O buna parte din educatie se face in familie.  Si pentru ca familia isi doreste ca invataturile de calitate, deprinse in ani de experienta, sa se rasfranga asupra noilor vlastare, la fel ne dorim si noi ca cei mai tineri membri ai familiei B.Smart sa aiba acces la valorile noastre.

Din acest motiv vrem ca aceasta mostenire, a celor „10 ani de nota 10 (zece)” sa dainuiasca in timp.  Sa imbunatatim ce am realizat impreuna in acesti minunati ani si sa oferim generatiilor viitoare posibilitatea de a asimila cunostintele noastre. De a invata cu placere, de a se recrea la cursurile noastre si de a se si re-creea.