“Today a reader, tomorrow a Leader.”

Cursuri limbi straine pentru liceeni

Eu nu-i invat niciodata pe elevii mei, eu doar furnizez conditiile in care ei sa invete! (Albert Einstein). Copilul tau traieste si simte in egala masura fascinatia descoperirii propriei persoane, a ceea ce-l inconjoara si a lumii intregi. Parinte fiind, deschide-i fereastra catre lume, incurajeaza-l si sustine-l sa-si implineasca visurile. Noi te ajutam sa faci avest lucru oferind o paleta larga de limbi straine, de la engleza pana la japoneza sau araba.

  • Cursurile B Smart pregatesc liceenii pentru examenele Cambridge, ÖSD, JLPT, DELF etc. Prezenta la aceste examene nu este obligatorie, ci depinde de dorinta fiecarui cursant.
  • In fiecare an, B Smart organizeaza simulari examene Cambridge pentru toti copiii si liceenii aflati in pregatirea sa, in care reproduce cu exactitate desfasurarea examenelor, cu subiecte propuse de Cambridge si corectate de profesori independenti. Parintii primesc rezultatele cursantilor, cu recomandari pentru imbunatatirea performantelor.
  • In calitatea sa de Cambridge Preparation Centre, B Smart se ocupa apoi de inscrierea propriilor cursanti la examene si aducerea certificatelor.
  • Centrul de limbi straine B Smart admite, recomanda, indruma si pregateste grupe speciale de liceeni din clasele a IX-a pana intr-a XII-a pentru inscrierea la examenele Cambridge dar si pentru echivalarea probei de competenta lingvistica de la bacalaureat.

De ce sa alegi cursurile B Smart:

oferim o paleta larga de cursuri precum: engleza, germana, japoneza, franceza, italiana, spaniola, portugheza, chineza si araba; la cerere – si alte limbi aflate in portofoliul nostru

suntem centru de pregatire acreditat pentru  sustinerea examenelor  cu  recunoastere  internationala  Cambridge  (engleza) si ÖSD (germana);

detinem o expertiza de peste 15 ani in organizarea cursurilor pentru copii;

toate cursurile sunt bazate pe activitati de comunicare;

• limba straina este invatata prin intermediul situatiilor concrete, iar notiunile de gramatica sunt insusite in urma unor  exercitii practice;

profesorii nostri sunt experimentati, entuziasti si excelenti pedagogi;

utilizam metode de predare moderne si interactive, care capteaza permanent atentia copiilor si a adolescentilor;

se pune accentul pe dobandirea de competente lingvistice, dar si imbunatatirea abilitatilor de comunicare si socializare;

reprezentantii B Smart realizeaza o comunicare permanenta,rapida si transparenta cu parintii;

prin accesarea platformei B Smart parintii primesc imediat informatii despre prezenta copiilor la cursuri,  observatii ale profesorilor, temele pentru acasa, rapoarte  de  comportament  si fise  de progres semestriale, facturi si plati.

Organizarea cursurilor dedicate exploratorilor seniori:

Grupe de studiu:
– standard: 6 – 9 copii
– mini grupe: 2 – 5 copii
– individual (la cerere)

 

Cursurile se desfasoara la cele doua sedii B Smart si in scolile partenere!

Structura cursuri:

– 2 sedinte x 1,5 sau 2 ore (in cursul saptamanii)
– 1 sedinta x 2 sau 3 ore (in weekend, in functie de nivelul studiat)

 

Ora didactica = 50 minute

Tarife si plati:

Sunt exprimate in lei/ora, iar plata se face la inceputul fiecarei luni (pe baza facturii fiscale, aceasta se emite lunar pe paza prezentelor din luna anteriorara).

 

Preturi/ ora didactica:
– 30 lei/ ora/ cursant copil intr-o grupa standard

Reduceri

La tariful de baza (30 lei/ ora didactica) se pot aplica urmatoarele reduceri:

15 % reducere pentru copiii care au mai urmat cursurile B Smart (pana pe 06.09.2019);

10% reducere pentru copiii care au mai urmat cursurile B Smart (dupa 06.09.2019);

5% reducere pentru plata integrala (tot anul scolar);

5% reducere pentru inscrierile efectuate pana la data de 06.09.2019;

5% reducere pentru membrii aceleiasi familii sau participarea la doua cursuri (exemplu: engleza si japoneza) indiferent de categoria de grupa (standard sau mini);

3% reducere la plata integrala a unui semestru;

Reducerile cumulate nu pot depasi 15%!

Inscriere si consiliere

Inscrierile se fac personal la sediile B Smart din Piata Alba Iulia si Drumul Taberei sau online prin efectuarea platii avansului si completarea fisei de inscriere.

Contactati-ne

Vreau sa studiez
Varsta:
La sediul: UniriiDr.Taberei